ÅREts

Alla inlägg under september 2012

Av Max och Frida - 8 september 2012 09:03

Allt kan inte vara perfekt här uppe, om man får vara lite svensk och klaga på vädret så är det precis det jag tänkte göra nu! Vi har haft sol en dag sen vi kom upp, EN!! På tre veckor, jag hade ingen aning om att vi flyttat till amazonas, men så kan det vara! Här är en bild från vårat fönster denna morgon, så här ser det oftast ut när vi går upp. Men med dåliga nyheter finns även goda en i klassen skickade en bild på lite högre höjder, "regn i botten snö på toppen!

Av Max och Frida - 7 september 2012 20:17

Mat och träning så ser vårat liv ut just nu. Men för ovanlighetens skull har jag och Frida nu för första gången sen vi kom upp unnat oss en påse godis som vi just nu sitter och smaskar på i soffan, välbehövt! Vissa kanske skulle tro att vi varje helg skulle vilja gå ut och festa på åre by, leka Laban, och hålla på. Svaret är dock motsatsen, det enda vi, i alla fall jag sett fram emot den här veckan är att få sitta en kväll i soffan och bara kolla på någon lättittad serie. Efter morgonens spinningpasset 06.45 imorse förstärktes bara den känslan.

Så just nu ligger vi här och svullnar lite efter en lång dag. Här nedan kommer lite bilder på vår andra passion, mat!

Ikväll åt vi kycklingfilé och ungsrostad potatis tillsammans med en rödvinsskysås med knaperstektbacon, till detta en utsökt fetaostsallad.

Igår åt vi som sagt hemmagjord palt (vissa säger kroppkakor) hemma hos Julia. Det var så Sjuuukt gott!

Kan även berätta att våran standardfrukost består av havregrynsgröt och fruktsallad, här nedan är lite bilder på dessa tre måltider!

/Max


Av Max och Frida - 6 september 2012 11:56

Ja, jag tycker att rubriken innefattar det mesta som våra senaste dagar har bestått av.
Vi tränar som oxar, äter som hästar, sitter på långa föreläsningar som ugglor, vi hänger med klasskompisarna som fisksimm... Hm, ja, ganska bra liknelser iaf :)
Det börjar verkligen kännas i kroppen att vi tränar intensivt(ca två pass/dag).

Men för att vi ska orka så ska vi och några vänner laga palt, äppelpaj och bada jacuzzi. Idag är alltså den mysiga årerhämtningsdagen! Wihoo :) Kommer bli riktigt myspys!

P.S Hoppas att ni gillar våran snygga lya! D.S

// Frippen

Av Max och Frida - 2 september 2012 21:16

Nu är det verkligen dags för oss att visa hur vi bor, mindre text mer bilder!

Av Max och Frida - 2 september 2012 12:30

Av Max och Frida - 2 september 2012 12:28

Lördagen började med att Micke (vår hyresvärd) var händig och satte upp kallrasskydd i badrummet och fixade vår köksfläkt. Duktig.
Vi begav oss till Åre stand kl. 14 för att köra volleyboll turnering mot eventarna och vildmark. Såklart så vann vi. Hihi. Kulit var det iaf!

Till middagen hade vi vår klasskompis Saga som gäst. Det serverades Thai kycklinggryta med ris. Därefter blev det lite chillhäng innan vi tog och oss till resten av klassen på nybo. Spännande kväll/natt. Drog sedan en sväng till Dahlboms på torget. Trevligt!

Nattgästerna Albin och Saga är nu här och äter pannkaksbrunch med oss, riktigt mysigt! Idag blir en slappardag, kanske ett bodypumppass senare om jag och Saga tar oss i örat ;)

Puss ø Kram
// Frida

Av Max och Frida - 1 september 2012 02:13

Hej, denna dag har minst sagt varit lång, för Frida påbörjades uppvaknandet redan vid 05.45 Trot' eller ej, hon gick på det där spinningpasset, en stor eloge där! Jag tog det lite lugnare och gick upp någon timme senare. Hörde dock att spinninggänget hade haft en otroligt trevlig frukost på skolan! :)

Veckans sista skoldag bestod av endast två lektioner, ändå började vi 08.30 och gick till 18.00 Först sporthandelskunskap med massa intressant fakta. Sedan det sköna ämnet träningslära. Träningsläran bestod först av praktik, vi håller på och lär oss alla muskelnamnen på latin, så vi sedan ska kunna gå runt och tala om vår kropp på ett ytterst utbildat sätt! Lyssna bara på dessa ord, deltoideus, rectus abdominis, trapezius, iliopsoas....ni hör ju vilken pondus det ligger i dessa ord!

Efter dessa psykiska muskelövningar gick vi vidare till fysiska muskelövningar, dvs gymet. Där körde vi tills vi storknade och tog sedan en välbehövlig dusch!

Kvällen spenderades hos Albin och Aron tillsammans med Julia och saga. Pizzakväll, värt!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards